Kontakt oss på 22 20 90 10

Bårdar Talentutvikling

Vi ser Bårdar Talent på lik linje med toppidrett. Bårdar Talent er et populært valg for de som ønsker å satse ekstra innen dans. Vi ønsker å utdanne artister og dansere fra de er unge og gi dem et best mulig grunnlag for videre utdanning innen dans.

1937

Bårdar har eksistert siden

1000

Ca. personer på kurs i uken

40

Barn på talentnivået

5

Dager i uken med talentkurs

Danseutdanning

Bårdar har eksistert siden 1937. Ved Bårdar Akademiet utdannes dansere gjennom et 3-årig løp, fra fylte 18 år. Bårdar har utdannet dansere til Jo Strømgren Kompaniet, Nationalballetten, Carte Blanche, Hofesh Shechter Company, med flere. Navn som kan nevnes er Belinda Braza, Camilla Tellefsen, Anette Amalie Larsen, Kyrre Texnæs, Kristin Berg, Anne Marit Tynes, Bjørn Holthe, Hanna Mjåvatn, med flere! I tillegg undervises det i dans 7 dager i uken ved Bårdar Danseinstitutt. Her går barn fra 3-100+ år. I løpet av en uke er det ca. 1000 personer innom Bårdar!

Talentutvikling på Bårdar

Bårdar startet sitt talentutviklingsprogram i 2003. På auditionene som har blitt arrangert har det kommet over 270 barn i alderen 12-17 år. Ut fra de som søkte er det tatt inn ca. 40 dansere. De forskjellige nivåene på talentkursene har trening 4-5 ganger i uken, og i perioder også helgetrening. Undervisningen har fokus på teknikk, ulike stilarter, samt de jobber mye med innstudering av koreografier. Det er også diverse gjestelærere/koreografer gjennom kurset.


Se de forskjellige talentutviklingsprogrammene Bårdar tilbyr!

De opplæringsprogrammer som gjennomføres av Bårdar Danseinsitutt AS i
form av Bårdar Talent-gruppene mottar støtte fra Oslo kommune.