Jazz Dansekurs ungdom / voksen Bårdar

Jazz Øvet/Videregående 
  • 4.8/5
  • 6 omtale(r)
4.8/56
6 omtale(r)X
Dårlig Litt dårlig Veldig bra! Utmerket!
0% 0% 0% 16.7% 83.3%

Jazzdans er en scenisk dansestil, som originalt er fra USA. På 1900-tallet smeltet klassisk ballett sammen med den svarte kulturens rytmikk og musikk og ble til det som i dag er den vanlige jazzdansformen. Ofte brukes dette i revyer, musikaler, TV-show og musikkvideoer. Det er utviklet forskjellige jazzteknikker opp gjennom årene med hver sine karakteristika og jazzdansen plukker stadig opp i seg nye trender. Jazzdansen er som regel influert av, den til enhver tid, gjeldende populærkultur eller av nostalgi mot tidligere tiders ungdomdanseri sitt uttrykk. I dag undervises jazzdansen i et mangfold av egenutviklede uttrykksformer. Alle bygger de i større eller mindre grad på de tradisjonelle jazzteknikkene, men har stor bredde i forhold til sjanger, uttrykk og musikk – det være seg: funk, afro, latin, street, lyrisk, kommersiell, show, contemporary, musikal, etc.

Praktisk informasjon

Hvor og når?

Tirsdag // Sal 2 // Kl. 19.30-21.00

Kursnivå

Dette kurset er et ungdom/ voksen-kurs. Nivået er øvet/videregående, som vil si at eleven må ha god kjennskap til jazz. Drop in er også mulig.

Varighet

Tirsdag 5. september – tirsdag 5. desember 2017

Ferie/pause

Høstferie 2. – 8. oktober 2017

Kjøp billett

Handle din billett her. Kjøpsbeviset sendes direkte på epost. Vis dette i resepsjonen ved oppmøte for å motta billetten.

Kjøp Drop in:
Drop in: 250,-

Drop in proff: 150,-

 

Kjøp Dans så mye du vil:
Dans så mye du vil: 4200,-

OBS: ønsker du kun å ta denne klassen i uken? Som Bårdar Member kan du velge å kun ta denne klassen for kr. 2900,-. Bli medlem og motta tilbudskoden her!

Pedagog

Siv Stormo-Gaustad
Dansepedagog / koreograf