PRIVATTIMER

Ønsker du en skreddersydd dansetime? Bårdar tilbyr privattimer for enkeltpersoner, par, grupper og bedrifter! Privatundervisningen gir mulighet til å sette sammen ulike dansestiler og lære akkurat det du ønsker! Når du ønsker undervisningen er opp til deg, vi tilpasser dag og tid!

Privattime single og par

Ønsker du eller deg og en partner privatundervisning i dans? Vi tilbyr privatundervisning i alle danseformene som undervises på Bårdar. Privatundervisningen er tilpasset alle aldre og alle kjønn! Ønsker du å lære brudevals, jazz, hip hop, ballett, swing eller liknende, ta kontakt!

Privattime gruppe

Gjør noe gøy med venner og bekjente! Dersom dere er tre par eller flere tilbyr vi egne spesialsydde opplegg! Hva kurset skal gå ut på bestemmer du selv, ellers er vi behjelpelige med å lage et opplegg for deg! Ta kontakt!

Privattime bedrift

Planlegger du å gjøre noe ekstra spennende på årets julebord eller på et kick-off? Bårdar hjelper til med å skreddersy opplegg for bedrifter! Enten dere selv ønsker å lære dans for å vise frem, eller at dere ønsker å booke profesjonelle til deres arrangement, hjelper Bårdar til med å lage en perfekt event!

 

EVENTER

Planlegger du et bursdagsselskap, show, event eller skal en venn/venninne drikkes ut? Bårdar hjelper til med å skaffe riktige personer til ditt arrangement!

Barnebursdag

Ønsker du å arrangere en dansebursdag for ditt barn? Bårdar har lang erfaring med å arrangere barnebursdager. Med våre gode pedagoger og fantastiske lokaler blir det en bursdag barna sent vil glemme! Du velger selv hva slags dans som skal undervises, ellers hjelper vi deg med å sette sammen den perfekte bursdagspakken! Ta kontakt for mer informasjon!

Selskap / fest

Skal du arrangere et selskap eller en fest? Bårdar har store lokaler som passer perfekt til å holde ditt arrangement! Kombiner gjerne et selskap med et privat dansekurs! Enten du ønsker å ha en salsa-fest for din vennegruppe eller et fødselsdagsselskap, hjelper vi deg!

Utdrikninglag

Bårdar har i en årrekke arrangert danse-utdrikningslag for både jenter og gutter! Enten bestemmer du selv opplegget, ellers hjelper vi deg med å planlegge! En ting som er sikkert er at du vil få være med på et minnerikt og morsomt arrangement!

Bedriftskurs

Ønsker du et morsomt arrangement eller kick-off for deg og dine kolleger? Eller ønsker du å tilby dine ansatte et morsomt og lærerikt dansekurs som går over flere ganger? Bårdar kan hjelpe deg å skreddersy en morsomt aften for alle i bedriften eller hjelpe dine ansatte med å bli gode i en selvvalgt dansestil! Ta kontakt, så hjelper vi deg med planleggingen!