165

kommende dansere og musikalartister utdanner seg på Bårdar Akademiet!

En av landets største utdanninger

Bårdar Akademiet er stolte over å ha 165 studenter på fulltid fordelt på studieretningene dans og musikkteater! Gjennom utdanningen på Bårdar Akademiet får du mulighet til en unik egenutvikling både i tekniske prestasjoner, men også i uttrykk og formidling. Dette er verdifulle egenskaper du vil få bruk for i mange sammenhenger gjennom hele livet!Høy kompetanse og kvalitet

Bårdar Akademiet har siden 1995 utdannet en rekke kjente norske dansere og musikalartister. Skolens studenter får gleden av å jobbe med lærere, koreografer og instruktører med solid erfaring fra aktiv kunstnerisk virksomhet. Et flertall i skolens fagmiljø kan vise til nasjonale og internasjonale karrierer både som utøvere, regissører og koreografer. Flere ansatte i skolens fagmiljø instruerer og underviser også en del av de profesjonelle utøverne i Norge.


1995

ble Bårdar Akademiet etablert.


100%

Forberedt på arbeidslivet

Forberedt på arbeidslivet

Med en utdanning fra Bårdar Akademiet vil du alltid være godt forberedt med hensyn til det arbeidslivet krever. Bårdar Akademiet har et tett samarbeid med bransjen slik at du som student skal kunne opparbeide den kompetansen som kreves av en profesjonell artist eller danser. Det at flere av Bårdar Akademiets pedagoger som fortsatt jobber utøvende og at skolen har et nært samarbeid med bransjen, gir deg som student  en unik mulighet til å utvide ditt profesjonelle nettverk!Statsstøttet og godkjent utdanning i Lånekassen

Bårdar Akademiet er den eneste privatskolen innen dans/musikkteater som er statsstøttet, noe som gjør skolepengene lavere enn ved andre skoler. Dette kommer studentene til gode. I tillegg er Bårdar Akademiet godkjent hos Lånekassen, noe som gir rett til lån og stipend.


Statsstøttet

Sentralt

Perfekt beliggenhet!

Bårdar flyttet våren 2013 inn i nye og spesialtilpassede lokaler i Oslo Sentrum. Nærmeste nabo er Stortinget, Oslo Rådhus og Aker Brygge. Det er enkelt å nå Bårdar gjennom alle former for kollektivtransport med umiddelbar nærhet til buss, trikk, t-bane, tog og ferge.Bachelor og Masterutdanning!

Etter Bårdar har du en rekke muligheter med tanke på videre studier hvis du ikke umiddelbart ønsker en utøvende karrière.  Her er Bårdars samarbeidspartnere i London:
  • Laine Theatre Arts i London tilbyr et Bachelor with Honor studium i Musikkteater. Studiet passer like bra for deg som har studert dans, skuespill, sang og musikkteater og utdanner den som kan tenke seg å jobbe med koreografi eller teaterledelse. Studiet kan tas i kombinasjon med jobb i Norge hvis man ikke vil flytte til England. Studieprogrammet er validert av University for Creative Arts.
  • Trinity Laban i London tilbyr Bårdar-studenter et master-studium i dans. Studiet er et MA in Creative Practice Dance. Studieprogrammet er validert av City University i London.
  • Mountview Academy of Theatre Arts i London tilbyr et 1-årig master-studium i musikkteater. Studiet er et MA in Performance Musical Theatre. Studieprogrammet er validert av City University i London.

Alle studiene over krever 2-årig fagskole hos Bårdar + 1 år påbygging hos Bårdar (dans og/eller musikkteater). Opptakskrav til de ulike studiene varierer, men kandidater må forvente språktest i engelsk og eventuelt auditon.

 

Se vår brosjyre for utdanning:


DANSELINJEN

Klikk under for å se brosjyren.

MUSIKKTEATERLINJEN

Klikk under for å se brosjyren.