Bårdars lokaler

Bårdars lokaler brukes på dagtid til undervisning for Bårdar Akademiets studenter innen dans og musikkteater. På kveldstid er det ordinære dansekurs for barn og voksne gjennom Bårdar Danseinstitutt. Lokalene leies også ut til eksterne kunder gjennom hele uken. I helger brukes ofte lokalene til show og selskaper.


Bårdar Scene / Sal 1


Om salen

Scene Bårdar er Bårdars show- og forestillingsscene. I tillegg brukes lokalet ofte til utleie. Eksempler på arrangementer er show, bedriftssamlinger/konferanser, party, selskaper, med mer! På dagtid brukes salen til undervisning for Bårdar Akademiets studenter. På kveldstid er undervises det i for eksempel West Coast Swing, Selskapsdans, Lindyhop og Swing og rock’n’roll. Salen ligger i 1. etg. og har inngang fra gaten og resepsjonen.

Teknisk om salen

Lengde på scene: 10 meter (7 meter dyp).
Fasiliteter: toaletter (+HC toalett), bar, lysbord, lyd-/mixebord, sceneteppe, parkett-gulv, stoler og bord.
Muligheter for: projektor, matservering, salg av alkohol.


Sal 2


Om salen

Sal 2 er Bårdars største dansesal. På dagtid brukes salen til undervisning av Bårdar Akademiets studenter og dansekurs på kveldsstid. Salen blir også ofte brukt ved auditions og eventer som krever større plass. Det er piano og stereoanlegg i salen. Salen ligger i 1. etg.


Sal 3


Om salen

Sal 3 er en av Bårdars tre saler med parkettgulv. Salen brukes ofte til salsa- og steppklasser. Det er piano, TV og stereoanlegg i salen. Salen ligger i 1. etg.


Sal 4


Om salen

Sal 4 mindre sal perfekt til øving for mindre grupper mennesker. Det er piano i salen. Salen ligger i 1. etg.


Sal 5


Om salen

Sal 5 er den nest største salen med parkett-gulv. Det er piano i salen. Salen ligger i 1. etg. Det er eget toalett i salen.


Sal 6


Om salen

Sal 6 har dansegulv. Det er piano i salen. Salen ligger i 1. etg.


Sal 7


Om salen

Sal 7 har dansegulv. Det er piano i salen. Salen ligger i 1. etg.


Sal 8


Om salen

Sal 8 har dansegulv. Det er piano i salen. Salen ligger i kjeller-etagen.


Sal 9


Om salen

Sal 9 har dansegulv. Det er piano i salen. Salen ligger i 2. etg.


Sang-/øvingsrom


Om rommene

Bårdar har 7 øvingsrom som på dagtid brukes til enkeltundervisning i sang. I tillegg brukes rommene til øving for studentene. Perfekt for 1-2 personer. Det er piano i øvingsrommene. Rommene ligger i kjelleretagen.


Kantine


Om kantinen

Bårdar har tilgang til en stor kantine med daglig varm og kald mat. Kantinen er tilgjengelig for ansatte, studenter og eventuelle eksterne kunder. Maten serveres daglig fra kl. 11.00-13.15.


Bibliotek


Om biblioteket

Bårdar har et stor mengde bøker og noter på vårt bibliotek.  Her er det også 6 arbeidssatsjoner og en kopimaskin som brukes av Bårdar Akademiets studenter.


Garderober


Om garderobene

Bårdar har totalt 4 garderober. To garderober til studenter og kurselever. To garderober for lærere. Alle garderobene har store dusjer og mulighet til oppbevaring i låsbare skap.


Resepsjonsområde


Om resepsjonen

Resepsjonen på Bårdar er et perfekt mingleområde. Det er en rekke sitte plasser og bord, samt to store TV’er.  I resepsjonsområdet er det mat- og drikkeautomater der det er mulig å kjøpe brus, varm drikke og snacks. Det er også mulig å koble seg på Bårdars trådløse internett.


Lokaler


Om lokasjonen

Bårdars lokaler ligger sentralt i Oslo sentrum, mellom Stortinget og Oslo Rådhus/Aker brygge. Kollektivmessig kan man nå Bårdar med buss, trikk, tbane, tog og ferge i umiddelbar nærhet.