Kontakt oss på 22 20 90 10

Bårdar Pop & Rock Studio

Fra høsten 2016 starter Bårdar med et helt nytt kurs kalt Bårdar Pop & Rock Studio! Kurset går ut på gi undervisning til morgendagens artister innen pop og rock. Fokus ved kurset vil være å veilede elevene til å finne sin egen stil, skape sin egen sound og bli en artist med kvalitet. Ønsker du en dag å bli popartist, hjelper Bårdar deg i gang på en best mulig måte!

Læring fra de beste!
Kurset bygges opp med pedagoger fra bransjen. I tillegg vil det være workshops med popartister som blant annet Alexander Rybak og Hanne Sørvaag.

Nytt lydstudio
Bårdar holder til i nye og moderne lokaler i Rosenkrantz’ gate 22. Til innspilling av låter og undervisning vil det helt nye lydstudioet bli tatt i bruk. Dette for å gi et kurs som gir en best mulig opplevelse og erfaring for eleven. Ved enden av kurset vil man få anledning til å spille inn en egen låt eller en utvalgt coverlåt.

Vis frem det ferdige produktet
Ved kursslutt vil det arrangeres en avsluttende forestilling på Scene Bårdar. Her vil man da kunne vise frem alt man har lært og det ferdige produktet.

Hvem passer kurset for?
Kurset passer for alle! Elevene deles inn i grupper basert på alder. Den yngste gruppen er fra 12-15 år, mens den eldste gruppen er 16+ år. Det er stor interesse for kurset, så sikre deg en plass ved å klikke på «Start påmelding».

Dersom du har spørsmål kan vi kontaktes på dansekurs@baardar.no eller 22 20 90 10.

Kurset kommer tilbake!

Dette kurset hadde oppstart høsten 2016. Bårdar Pop og Rock Studio kommer tilbake høsten 2017. Klikk på knappen for at vi skal holde deg informert om kurset.

Om kurset:

Varighet
Tirsdag 20. september 2016 – Torsdag 9. februar 2017

Kursdager
Tirsdager kl. 17:30-19:00 // Sal 8, sangrom og lydstudio

Kursnivåer
– Fra 12-15 år
– Fra 16+ år

Hvor
Bårdar Danseinstitutt
Rosenkrantz’ gate 22, 0160 Oslo.

Pris
Kr. 7 600,-