Jonathan Flom
Pedagog skuespillerfag
 

Hei og velkommen til Bårdar!

Jeg er lærer i skuespillerfag ved Bårdar Akademiet.
Jeg kommer fra USA, men etter å ha besøkt Bårdar ved flere anledninger bestemte jeg meg for å flytte til Oslo for å jobbe på Bårdar, og det er jeg glad for!

Tidligere har jeg undervist og regissert for Den Danske Musicalakademi i tillegg til at jeg i en årrekke har undervist ved Shenandoah University i USA.
Arbeidet mitt har også resultert i to bøker: Get the Callback: The Art of Auditioning for Musical Theatre og Act Like It’s Your Business: Branding and Marketing Strategies for Actors. Bøkene brukes i undervisning ved mange skoler rundt om i verden. Jeg er opptatt av at musikalartister i tillegg til å ha gode faglige kunnskaper, må fokusere på å markedsføre seg selv for å nå frem som utøver, det er et morsomt og spennende arbeid!

Å undervise på Bårdar er noe jeg stortrives med og mitt fokus er at du raskt skal tilegne deg god skuespillerteknikk for å kunne tolke og fremføre roller særlig i kombinasjon med sang og dans. Det er viktig for meg at vi i klassen opplever trygghet oss imellom slik at vi tør å utforske faget og oss selv og utvikle oss videre som skuespillere. Det er alltid fint å møte en ny klasse og jeg gleder meg til å se deg her til høsten!

Hilsen Jonathan