ÅPEN SKOLE OG AUDITIONTRENING


ÅPEN SKOLE

Gjennom hele januar 2017 vil det være mulig å besøke Bårdar. Åpen skole er ment for deg som er interessert i utdanningene på Bårdar, ønsker å se lokalene eller få mer informasjon. Du vil også få mulighet til å se de nåværende studentenes skolehverdag og undervisning.

Ettersom Bårdar ikke har én spesifikk dag for Åpen skole er det opp til deg å velge når du ønsker å komme. For å få et best mulig innblikk, er det best å komme mellom kl. 10.00-16.00 mandag-fredag.

Kom alene eller ta med deg dine venner! Send gjerne en epost til akademiet@baardar.no eller registrer deg under for å avtale et tidspunkt. Adresse: Rosenkrantz’ gate 22, Oslo.

Start påmelding: 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Tast inn bokstavene/tallene under:
captcha

AUDITIONTRENING

Auditiontrening arrangeres lørdag 14. januar 2017. Det vil da være mulig å se Bårdars lokaler og få mer informasjon. Selve auditiontreningen blir delt opp i forhold til hvilken studieretning du ønsker. Det er åpent for alle å kunne delta, uansett tidligere erfaring/utdannelse.

Første klasse starter kl. 10.00 så møt i god tid. Auditiontreningsavgiften er kr. 300 (inkl. lunsj).

For å melde deg på auditiontrening klikker du på knappen under.

Du kontakter oss på akademiet@baardar.no. Dersom du ønsker å motta informasjon direkte om audition og søknad, kan du skrive deg på vår e-postliste ved å klikke her.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Start påmelding