BårdarDansekurs

Sommerkurs

By 12. juni 2018 No Comments

Bestill et av sommerkursene på her!

Først ute er sommerkurset iDance (25. – 28. juni). Deretter følger Dance Explosion (30. juli – 17. august) og Urban Explosion (6. – 10. august).

Som tidligere år arrangerer Bårdar også et sommerkurs for barn og ungdom i alderen 7-15 år. Dette dansekurset, Bårdar Sommerskole, har fremdeles noen ledige plasser (25. – 29. juni og 13. – 17. august)!

For høstens kurs er første kursdag lørdag 1. september 2018. Du kan allerede nå sikre deg billetter til alle kursene! Høstens dansetilbud inkluderer Ballett, Barnedans, Bårdar Talent, Boogie Woogie, Breakdance, Contemporary Jazz, Dancehall, Hip Hop, Hits with Kids, Jazz, Jazz / Musikaldans, Klassisk Ballett for Talenter, Lady Style, Lyrisk Jazz, Musikalteater for barn og ungdom, Pardans, Selskapsdans, Stepp, Street / Funk, Swing & Rock’n’roll, Theatre Jazz Dance, Urban Commercial Choreograpy, Urban Street, Stretch og West Coast Swing.

Har du noen spørsmål om vårt kurstilbud for sommeren eller høsten, kan du gjerne ta kontakt med oss på 22 20 90 10 eller dansekurs@baardar.no.

Vi gleder oss til å se deg igjen på kurs!

Se alle kurs