Workshops

Workshop med Henni Olsen!

By 29. oktober 2018 november 9th, 2018 No Comments

Søndag 18. november er det klart for workshop med Henni Olsen her på Bårdar.
I første del av workshopen vil fokuset være heels, del to vil fokusere på urban commercial.

Timeplan:
Kl. 12.00-13.30 – Heels
Kl. 13.30-15.00 – Urban Commercial

Kjøp din billett her:

En klasse (kr. 150,-)

Heldagsbillett (kr. 250,-)

Om Henni:

Henni Olsen er en profesjonell koreograf og danser i den kommersielle scenen i Norge. Hun jobber med shows, musikkvideoer, forestillinger, artister og tv-produksjoner, som bl.a. Melodi Grand Prix, Stjernekamp, Idol, The Voice, VG-lista, Spellemann, Gullruten m.m.

I undervisningen har hun hovedfokus på koreografi, hvor bruk av musikken, fremførelse/bevegelse, uttrykk, og ikke minst utfordring, er viktig. Målet er å motivere og forberede danserne til hvordan det er i det profesjonelle arbeidslivet

Henni har trent en rekke dansestiler opp gjennom årene, noe som har formet henne som danser og type. Man kan se i koreografiene at hun er inspirert av ulike teknikker, og dette er noe man vil få på klassene hennes – variasjon og ulike uttrykk.