Workshops

Mental trening – For musikalartister og dansere i teatermiljøet

By 9. november 2018 desember 5th, 2018 No Comments

Bli med på et spennede kurs med Johan Osuldsen, en av Norges fremste utøvere innen musikkteater! Han har regissert og/eller koreografer forestillinger som Company, Mamma mia, Hellemyrsfolket og Book of mormon. Han er utdannet kognitiv veileder ved Iliana Akademiet, og har gjennom sitt kunstneriske virke testet ut og benyttet seg av kognitive metoder for scenisk tilstedeværelse i over 15 år. Osuldsen er leder av Norsk Sceneinstruktørforening og tidligere kunstnerisk leder av musikkteaterlinjen på Bårdar Akademiet.

Kurset fokuserer på øvelser, metoder for stressmestring, indre ressurstilstander, bevisstgjøring av egne verdier og mestring av/endring av negativ indre dialog, visualisering og pust som verktøy opp mot audition og jobbintervju osv. Kurset inneholder teori og bevisstgjøring gjennom kognitive metoder for frilans scenekunstnere.

Kurset holdes på Bårdar Danseinstitutt torsdag 6. desember kl. 17:00-18:30.