Klassisk Ballett for Talenter

Audition til Klassisk ballett for Talenter!

By 7. desember 2018 januar 3rd, 2019 No Comments

Lørdag 5. januar 2019, kl. 10.15 – 11.15 er det audition for Klassisk Ballett for Talenter i alderen 6-9 år. (Registrering fra kl. 09.45.)

Audition vil bestå av en klasse, etterfulgt av fysiske tester. Man trenger ikke å ha forkunnskap eller ha drevet med ballett tidligere for å komme på audition.

Treninger vil foregå en gang i uken på lørdager kl. 10.15 – 11.15 og kan fint kombineres med andre danseklasser samme dag eller ellers i uken.

Klassisk ballett for talenter er Bårdars satsningsparti for barn i alderen 6-9 år. Vi jobber med grunnleggende teknikk, kroppsforståelse, styrke og fleksibilitet for å gi elevene et godt grunnlag, slik at de vil være i stand til å videreutvikle seg innen ballett og dans, eller satse innen andre idrettgrener som kunstløp, turn, rytmisk gymnastikk eller andre idretter.

Kunstnerisk ansvarlig er Marek Jez (tidligere solist ved Den Norske Opera og Ballett) og Hilde Olsen Haugen (tidligere danser i Carte Blanche og Den Norske Opera og Ballett). Pedagog for dette kurset er Tatsiana Riber Sparre (danse og pedagog ved Bårdar Akademiet).

Påmelding her.