Artist Bootcamp

Artist Bootcamp 2019 – NY DATO

By 6. juni 2019 juli 22nd, 2019 No Comments

Artist Bootcamp er et instensivt helgekurs ledet av svært erfarne artistutviklere.
Dette er et inspirerende og intensivt artistutviklingsprogram for artister som allerede skriver sitt eget materiale, men som ønsker musikkindustrirelevante råd til å utvikle materiale, stemme eller scenekunst.

Kurset holdes i Bårdars lokaler i Rosenkrantz’ gate 22 4.-6. oktober!

Kurslederne er håndplukket av de beste i bransjen;

Les mer om Artist Bootcamp og finn påmeldingsskjema ved å trykke på knappen nedenfor:

Artist Bootcamp

Denosh Bennett

Hun tar pause fra turneen med Robbie Williams for å være med på kurset og har tidligere jobbet med både Rhianna, Alicia Keys, Justin Timberlake, Drake og Demi Levato m.m Hun bor i Sveits, men reiser verden rundt som artist, performance coach og mentor.

Kaya Herstad-Carney

Kaya leder kurset og bor også i England, men jobber med Bårdar for å utvikle et årskurs av samme art. Kaya er sang- og scenekunstspesialist og har vunnet priser for sin låtskriving, både for andre og med sin egen musikk Science of the Lamps. Hun har turnert aktivt på festivalscenen og også opptrådt med store fartister som Bon Jovi, Seal og Ringo Starr. Kaya var tidligere sanglærer på LIPA og artistutvikler på ACM Metropolis, der hun møtte Kieron.

Kieron Pepper

Kieron flyr også inn rett fra festival i England med Britpoplegendene Sleeper. Han er «Head of Creative Output» på ACM, og jobber blant annet med plateselskapet Metropolis Blue og er med i BBC Radiophonic Workshop elektronisk orkester. Tidligere har han opptrådt med The Prodigy, han er en erfaren artistutvikler og har jobbet med blant annet George Ezra. Han tar med seg samplere og ideer i fleng til å hjelpe med låtskriving og lydbilde.

Chris Herstad-Carney

Chris jobber som festival-booker, award winning event producer og driver sosiale media kampanjer for flere spillesteder, festivaler og musikkstudioer. Han har blant annet booket Susanne Sundfør, Nils Bech og Lindstrøm til festivaler i England, og har selv vært DJ på festivaler som Isle of Wight, Glastonbury og Creamfields. Han deler tips og triks for å bli booket til konserter og hvordan promotere seg effektivt på nettet.

Håvard Bakken

Håvard står for informasjonen om den norske musikkindustrien og jobber som manager og sjef for plateselskapet Sailor Music, som blant annet jobbet frem Hanne Mjøen. Han har jobbet som prosjektleder og produsent for flere TV-produksjoner, festivaler og arrangert store turneer og eventer i Uk og Skandinavia.

Se våre sommerkurs!