Annet

Bårdar Akademiet på Chateau Neuf!

By 4. juni 2019 juni 6th, 2019 No Comments

2. året ved Bårdar Akademiet presenterer Kall det kjærlighet og RENT!

Forestillingen spilles på Chateau Neuf fredag 7. juni kl. 19.00 og lørdag 8. juni kl. 17.00. Det er gratis inngang, ingen billett er nødvendig. Møt opp og se en fantastisk forestilling!

KALL DET KJÆRLIGHET

av Robin A. Eriksen
Basert på stykket «Fire Island» av Charles Mee

Møt 20 unge mennesker. Nyforelskede, usikre, lykkelige, bitre og alt i mellom. På lørdag reiser de på bursdagstur og en etter en konfronteres de med alt som er usagt. Hva tåler man å si og hva tåler man å høre? Hvordan overlever man å snakke om det man bare ikke snakker om? Når alt så er sagt og kortene lagt på bordet, står solen opp igjen på søndag og de reiser hjem. Nyforelskede, usikre, lykkelige, bitre og alt i mellom.

– Regissør: Robin A. Eriksen
– Koreograf: Guro Karijord
– Musikalsk leder: Trond Lindheim
– Sangansvarlig: Haldor Lægreid

 

RENT

Jonathan Larsons spektakulære rockemusikal RENT følger ett år i livene til en gruppe fattige, unge venner og artister som strever med å overleve og å skape i New York, under skyggen av HIV/AIDS.

RENT handler om å forelske seg, finne din stemme og leve for i dag!

Musikalen har blitt spilt for utsolgte hus over hele verden. Ved å bruke rockemusikk satte RENT preg på musikalsjangeren på samme måte som Hair gjorde på 70-tallet.

– Regissør: Renate Stridh
– Koreograf: Monica Kreutzmann
– Musikalsk leder: Trond Lindheim
– Sangansvarlig: Kaya Herstad Carney

 

Manus, musikk og tekster av Jonathan Larson

Musikalske arrangementer: Steve Skinner
Originalt konsept/ytterligere tekster: Billy Aronsson
Dramaturg: Lynn Thomson
Musikalsk oversyn og ytterligere arrangement: Tim Weil

Rent ble originalt produsert i New York av New York Theatre Workshop og på Broadway av Jeffrey Seller, Kevin McCollum, Allan S. Gordon og New York Theatre Workshop.

RENT er presentert etter avtale med Music Theatre International (Europe). Alt autorisert forestillingsmateriale er også levert av MTI Europe