AnnetBårdar

EKSTRA fredagsklasse 18. oktober!! m/ Eirik Sellevoll

By 12. oktober 2019 No Comments
Vi gleder oss til å ha en ekstra klasse fredag 18. oktober med Eirik Dreyer Sellevoll! Drop in koster 100kr, og den er fra 17.00 – 18.30. Betal når du kommer:) Her er litt informasjon om både klassen og Eirik.
I denne workshopen skal vi, gjennom en contemporary fusion-stil, utforske forskjellige måter å kunne utføre en koreografi på. Dette innebærer å fortelle noe kun ved bruk av kropp, å få kontakt med andre mennesker rundt deg og det å faktisk se et annet menneske.
Opprinnelig fra Senja, ble Eirik Dreyer Sellevoll i 2016 uteksaminert fra LIPA. Har bodd i London opp til 2 år, men bor nå i Oslo. Han reiser rundt på skoler og holder klasser og workshops – i tillegg til å skape verk selv og med andre kunstnere(Soul Session 2019, Measure Your Crew 2019, Oslo Jazzdansfestival 2019, Parkinsonforbundet, WALK Dance Company m.f.)
Eirik har tidligere jobbet med Stacey Tookey under Camp Protege i Canada, Anita Sawicka & Piotr Abromovic(Board Game Tour) i Warsawa og Krakow i Polen, Lukas McFarlane med UnTitled Dance Company under Capezio A.C.E Awards i Los Angeles, Thomas Ashton(Ashton Collective) i London, jobbet med Robyn som danser i hennes musikkvideo for ‘HONEY’ i tillegg til flere oppsetning rundt om i England. Han har koreografert 3 danseforestillinger, og holdt workshops/klasser i Norge, England, Estland og Polen.
Han tar inspirasjon fra flere stilarter for å lage sin egen måte å bevege seg på. Uten å pinpointe akkurat hva hans stil innebærer så kan den gå under kategorien Commercial Contemporary.
Når Eirik jobber fokuserer han på at mennesket som danser blir sett, at begge parter blir utfordret til vekst gjennom nye bevegelsesmønstre og måter å tolke musikk på.