AnnetBårdar

Retningslinjer vedr. korona

By 9. november 2020 januar 20th, 2021 No Comments

Hei,

Byrådet i Oslo har bestemt å innføre en sosial nedstenging av byen fom. tirsdag 10. november. (Disse gjelder fortsatt) Dette gjelder også organisert fritidsaktivitet for voksne, og våre voksenkurs vil derfor være stengt i tre uker. Organisert fritidsaktivitet for barn og ungdom er fritatt nedstengingen og våre barnekurs vil derfor gå som normalt i denne perioden.

Det vil si at Bårdar UNG, Talent, Musikalkompaniet, Klassiske talenter og alle barnekurs under 16 år fortsetter som normalt.

Vi ønsker alle barn og unge fortsatt velkommen i trygge omgivelser.

Med vennlig hilsen

Bårdar Danseinstitutt

Hi,

Oslo’s City Government has decided to close the city’s social arenas from Tuesday November 10th. This also applies to organized activities for adults, and our adult courses will therefore be closed for three weeks. Organized activities for children and young people are an exception, and our children’s courses will therefore run as normal during this period.

This means that Bårdar UNG, Talent, Musikalkompaniet, Klassiske talenter and all children’s courses under the age of 16 will continue as normal.

We still welcome all children and young people.

Best regards

Bårdar Danseintitutt