Skip to main content
AnnetBårdarWorkshops

LEDIGE PLASSER – KLASSISK BALLETT FOR TALENTER

By 26. september 2021No Comments

Vi har noen ledige plasser på Bårdar klassisk ballett for talenter 8-10 år.

Ta kontakt for prøvedans.
Treninger er lørdager kl.10.45-12.00.
Kurset fokuserer på ballettens grunnteknikk, fleksibilitet, koordinasjon, musikalitet og inneholder elementer fra Progressing Ballet Technique og grunnleggende akrobatikk.Og passer for dem som ønsker å jobbe litt mer i dybden. Kurset kan kombineres med andre kurs på Bårdar eller brukes som tilleggstrening for dem som driver med RG, kunstløp og andre estetiske idretter og ønsker forbedre teknikk og kroppskontroll i disse.
Kurset ledes av Tatsiana Riber Sparre som er utdannet danser og ballettpedagog fra Bårdar Akademiet og Kunsthøgskolen i Oslo og har bl.a. vært tilknyttet Ballettskolen ved Den Norske Opera og Ballett, og RG-landslaget.