Caroline Monterubio Skaar
 

Caroline er en fulltidsdanser. Som tenåring begynte hun å danse folkeswing og ble brukt til å demonstrere i klasser. I 2011 begynte hun å lære Salsa, Bachata, Zouk, Boogie Woogie og konkurrerte i Norgesmesterskap med partner og vant medaljer i 2012-2013. Deretter gikk hun på fulltidsskole i Jazz, Ballett og Moderne hvor hun fokuserte på klassisk soloteknikk i Oslo. Caroline fullførte fulltidsskole i Paris hvor hun studerte urbane danser som Hip Hop, House, Breaking, samt Popping, Vouging, Locking, Waacking og Dancehall i 2016/2017.

Når hun kom hjem underviste hun barn i Hip Hop og Jazz. Hun underviser også i Styrke og Uttøying klasser og Hip Hop for voksne.

Caroline oppdaget West Coast Swing i 2012, men ble virkelig forelsket i dansen i begynnelsen av 2018. Hun begynte å undervise WCS på Bårdar i 2018 og reiser rundt på eventer hvor hun konkurrerer i All-Stars divisjonen. Hun reiser mye til USA for å øke kunnskap i West Coast Swing hvor dansen er fra, så hun kan dele informasjonen med andre dansere når hun underviser.