Swing og Rock'n'roll
 
Begynte på Svaes Danseskole i 1966 – holdt på noen år. Danset standard / latin konkurranser til ca 1974. Var innom Broen på Majorstua en stund og begynte på Bårdar på 80 tallet.  Husker ikke akkurat når, men  jeg var en del av Bårdar Dancing Team – et lag som danset formasjon swing / Rock’n’roll  og som konkurrerte som individuelle par i samme gren.
Jobbet heltid som selvstendig næringsdrivende med oppdrag for eventbyråene  SwingTime AS og Norsk Talentbyrå – selskaper som sprang ut fra Bårdar og som arrangerte ting som Miss Norway, Malibu World Dance, Disco King/Queen etc. etc. Har reist landet rundt mange ganger, på mange slike turneer dels som danser, dels som instruktør, turneleder, konferansier etc.
Begynte som instruktør – litt til og fra –  på Bårdar tidlig på 90 tallet. Er uteksaminert som Ascociate av Norges Danseforbund i Swing / Rock’n’roll og har vært aktiv som dommer og/eller konferansier i mange år nå.
Underviser i dag i både selskapsdans og swing og trives godt med nybegynnere. Er selv overbevist om at dans først og fremst skal være moro, og at det er utviklende, både sosialt og motorisk. Dessuten er skadefrekvensen på et minimum , og dette er en aktivitet mange flere skulle ta del i.