Dansepedagog
 

Allerede som 17 åring ble Sara lagt merke til, som deltager i TV Norges «Dansefeber» («So You Think You Can Dance»). Hun ble raskt tatt opp som medlem av det Bergenske kompaniet «Schang» som 15 åring, hvor hun nå står for mye av koreografi og regi. I Bergen har «Schang» vært hovedkompaniet på den kommersielle scenen de siste årene. Her har hun vært med på en rekke show og tv produksjoner. Alt fra «Spellemannsprisen», «Eurovision», «Gullruten», og «VG-lista turne» til åpning av de anerkjente «Festspillene i Bergen».

Hun er utdannet ved Bårdar akademiet. Hennes talent og lidenskap brakte henne nylig til LA, etter invitasjon og anerkjennelse fra den kjente koreografen, danseren og gründeren Shaun Evaristo.

Sara Einbu er en danser og pedagog med høy lidenskap innenfor begge felt. Hun har et hovedmål i klassene sine; lytt til musikken, utfordre deg selv og ha det gøy! Klassene hennes kan være utfordrende, ettersom hun gjerne blander forskjellige stiler og teknikker, inspirert av alt fra tradisjonell jazz, pop, til mer urbane grooves.

Det beste hun vet er å inspirere og å selv bli inspirert.